Aleixar

tarragona

El turisme es veu perjudicat per la crisi política de Catalunya

Encara que en l’actualitat la crisi de la política a Catalunya està una mica més calmada, la realitat és que molts turistes no confien que tot sigui calma, i això ha fet que les ocupacions hoteleres hagin baixat considerablement durant el passat mes d’octubre.
Catalunya és una de les comunitats autònomes que més importància té quant a l’activitat turística a Espanya, i és que es tracta d’una ciutat que a més de bella i amb molts atractius, és segura, això gràcies als serrallers de la comunitat.
A Catalunya es té la possibilitat de tenir molts béns protegits, i això ho entenen molt bé els amos d’hotels i també de tot tipus de recinte que alberga a turistes, per això contracten serrallers professionals ja que d’aquesta manera, els clients se senten segurs.
Però la seguretat que brinden els llocs d’allotjament a Catalunya sembla no ser suficient per als turistes que visiten Catalunya, doncs, des del passat 1 d’octubre, quan els problemes entre el govern d’Espanya i el govern de Catalunya liderat per Carles Puigdemont, es incrementar.

La desconfiança dels turistes internacionals

A tot Catalunya s’ha viscut una situació de tensió pels fets que han esdevingut en relació a la política, i és que encara que en moltes províncies de l’interior, els problemes han estat pràcticament nuls, la situació del turisme afecta tota la comunitat.
Molts turistes internacionals que ja han tingut planificades i pagades les seves vacances des de fa temps cap a Catalunya han decidit postergarlas o cancel·lar-les, ja que tenen la incertesa que alguna cosa passés en aquesta comunitat.
Fins ara la situació ha deixat de ser tensa, però tot i així es preveu que pogués tornar-violenta novament, quan els catalans hagin de passar una altra vegada per les urnes electorals el proper 21 de desembre.

La temporada nadalenca, una de les més importants estaria en risc

La temporada nadalenca és una de les més importants en totes les destinacions turístiques, especialment a Catalunya, comunitat on el nadal es viu d’una manera molt especial, però amb la celebració de les eleccions el 21 de desembre es té por que l’activitat turística pugui disminuir.
Tot i que el govern encarregat aposta en què la situació a Catalunya sega sent normal, molts turistes tenen cert recel, i és que es tem no només que hi hagi fets violents, sinó que es facin protestes que puguin afectar la mobilitat dels catalans i dels turistes .
És una llatina que el turisme a Catalunya es venja en orris, ja que és aquesta una comunitat amb molt potencial, a més que en aquesta comunitat el turisme representa una de les activitats econòmiques més importants, aportant grans ingressos a la comunitat.
Esperem que a mesura que passen els dies, la tensió pugui disminuir i que els turistes internacionals i nacionals confiïn que a Catalunya tots estaran bé i que no hi hagi raó per deixar de viure la màgica experiència de conèixer-la.error: Content is protected !!